Thermál fürdő fejlesztése

Sajnos a KOMÁLOM le van tiltva Komárom Város Hivatalos facebook oldaláról, ezért az arra az oldalra szánt hozzászólást itt osztjuk meg a képen látható városi bejegyzéshez:

“Ez a 2011-ben (lehet, hogy 2012) beharangozott 6 milliárdos élményfürdő + 4 csillagos gyógyszálló projekt, amiből nem lett semmi? Vagy egy újabb, jó drágán megterveztetett ötletelés.

Az nagyon jó lenne, ha a fürdő fejlődne, de nem kell kitalálni a spanyolviaszt. Csak elő kell venni a még Zatykó János polgármestersége alatt 2009-ben készíttetett terveket. (Aztán cserélődött a városvezetés, így a fürdő kegyvesztett lett, az élményfürdő már nem épülhetett meg.)

A Solaris Kemping helyére tervezett élményfürdő olyan léptékű volt, hogy esetleges működési veszteségbe nem rokkan bele a város és azzal szerves egységben további szállodát is lehet építeni a Thermal Kemping felé.

Gondoljuk, hogy csak választási gumicsont ez a pár látványkép is. Arra jó! Reméljük azonban, hogy nem fog a város (vagy a Komthermal Kft-vel fizettetve) x százmillió forintot tervezés címszóval eltapsolni, csak azért, hogy néhány tervező és a körök jól járjanak.”

 K.M.R.M. Egyesület