Nagy-Horváth Ilona
Komárom 7. vk

Nagy-Horváth Ilona. Utcagyerekből cseperedett utcaember.

Eleddig egyetlen házasságot kötöttem, ami kimondottan sikeresnek mondható, ha onnan nézzük, hogy a csatabárdok elföldelését követően az új ara elmondása szerint egy egészen kiváló férj, az én elmondásom szerint pedig három egészen fantasztikus gyerek került elő belőle.
Jó magam egyedülállóvá avanzsálva nagy levegőt vettem, majd nem csináltam semmi rendkívülit, csak igyekeztem helytállni minden fronton. Így lettem egy személyben anya, családfenntartó, ültem finom és kevésbé irodákban, cipeltem házhoz hűtőszekrényeket, irányítottam és engedelmeskedtem, viseltem dekadens kiskosztümöket valamint munkavédelmi bakancsot, ahogyan a helyzet és az időszak megkívánta. Mindeközben alattomban végig gondolkodtam és éreztem. Ennek folyományaként született, és olykor még születik klaviatúrámból néhány írás, amit a kortárs irodalom szép keblére szorítva díjakkal méltat és megjelenít.

Mondják, hogy nincs tökéletes tett, csak tökéletes szándék. Az én szándékaim mindig tökéletesek voltak, ez az egyetlen tökéletesség, amelyhez minden emberi kapcsolatomban ragaszkodom. Így keveredtem egy asztalhoz Dr. Nemes Andrea formálódó csapatával.
Mit tudok felajánlani Önöknek? Az elszánásomat. Az odaszánásomat. Nem világmegváltásra készülök, ezzel tisztában vagyok, mégis meg kell fogalmaznom, hogyan jutottam el a kérdéstől: én, Nagy-Horváth Ilona, született Nagy Ilona, egy a sokból, hogyan jövök ahhoz, hogy megszólítsam Önöket. Hiszen ha volna egy grandiózus festmény, ami alkalmas lenne megjeleníteni ezt a várost, egyetlen kivehetetlen pont lennék a periférián.

De kis ponttársaimmal összekapaszkodva a hátterét adom ennek a városnak. A stabilitását, a létezését. Mi, egyszerű komáromiak vagyunk ez a város. Hát hogyan is ne lenne jogunk vagy talán kötelességünk egyenes derékkal járni és megszólítani egymást?

„Úgy állok itt, mint akinek senkije nincsen
és van egy kosaram, amiben mindenki benne van.”
/Kassák Lajos/

Miért Nagy–Horváth Ilona?
Miután felkérést és szabad kezet kaptam az engem támogató szervezetektől arra, hogy megkeressem azokat a majdani képviselő-jelölteket, akikkel jól együtt tudok dolgozni a következő képviselő-testületben, olyan jelöltet kerestem az Ön körzetében, akit ismerek, aki nincs függőségi viszonyban senkitől és a város dolgai, így a kulturális-szociális élet tekintetében önálló, határozott véleménye van. Nagy-Horváth Ilona személyében megtaláltam a körzet következő esélyes képviselőjét, aki egy művelt, rendkívül összetett személyiség. Három műszakban dolgozó, gyermekeit egyedül nevelő anya, aki szabadidejében publikál és már évek óta segíti képviselői munkámat.


7. Választókerület
Czibor Zoltán utca, Klapka György út 44/A-tól páros oldal, Eszperantó utca, Korona utca, Gyár utca, Máv telep, Juhász Gyula utca Péczeli József utca, Klapka György út 39-től páratlan oldal. Tompa Mihály utca, Ácsi út, Laktanya köz, Árpád vezér utca, Lovarda tér, Bocskai István utca, Mátyás király utca, Domány János utca, MÁV 74. őrház. Fuvaros köz, Őrség utca, Frigyes tér, Radeczky huszárok parkja, Gesztenye fasor, Radeczky-huszárok útja, Guyon Richárd utca, Somos utca, Győri út, Színház köz, Hét vezér utca, Tüzér utca Honfoglalás utca, Vállalkozók útja, Hunyadi János utca, Vitéz utca, Huszár utca, Zrínyi Miklós utca, Kempelen Farkas utca


 K.M.R.M. Egyesület