Szalai Noel
Komárom 5. vk

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Szalai Noel vagyok 45 éves építőmérnök. Komáromban születtem és jelenleg is itt élek feleségemmel és két gyermekemmel. Széchenyi István Egyetemen végeztem főiskolai tanulmányaimat és 2000-ben szereztem építőmérnöki diplomát.

A diploma megszerzése után néhány évig külföldön dolgoztam építésvezetőként ahol vezetői tapasztalatokat szereztem a nyelvtanulás mellett. A munkám során megtapasztaltam, hogy egy munka megfelelő elvégzéséhez nem csak a tökéletes kivitelezésen múlik, hanem az átgondolt tervezésen, előkészítésen. Ennek a szellemében 2006-tól Komárom Város Önkormányzat Építési, Beruházási Osztályán dolgoztam 2012-ig, amikor úgy éreztem, hogy a szakmai felkészültségem és tudásom csak másodlagos szerepet kapott hivatali munkám során ezért úgy döntöttem, hogy Győrújbarát Község Önkormányzatának hivatalát erősítem.

2016 óta a Leier Hungária Kft. gönyüi gyár Igazgatójaként tevékenykedem, ahol napi szinten kell bizonyítani szakmai tudásomat és vezetői képességemet.
Személyesen fontosnak tartom, hogy a város megfelelő irányú fejlődéséhez megfelelő szakmai háttér, illetve feltételek szükségesek, ha ez nincsen meg akkor a város egy úgynevezett „fej” nélküli fejlődésben van. Komárom Városa a földrajzi fekvésének és természeti adottságainak köszönhetően egy megfelelő elgondolás mellett egy nagyon jó és élhető várost lehetne kialakítani.
Képviselőként első feladatomnak tekinteném a várost dél-kelet irányból elkerülő út megépítését, mert a most épülő új híd még több forgalmat fog generálni a város irányába, másodikként feladatként pedig azt, hogy a városban ne legyen olyan út és járda, ami nincsen szilárd útburkolattal ellátva.
Komáromban természetesen még nagyon sok fejlesztésre, felújításra és építésre váró feladat van.

Ha támogatnák személyemet, akkor szívesen adnám megszerzett építői tapasztalataimat a város megfelelő irányú fejlődéséhez.
Az 5. számú választó képviselőjelöltjeként ahol jelenleg is lakom, személyes elképzeléseim mellett szeretném, hogy megosztanák velem építő jellegű gondolataikat, véleményüket, hogy együtt építhessük a VÁROST !

Miért Szalai Noel?
Miután felkérést és szabad kezet kaptam az engem támogató szervezetektől arra, hogy megkeressem azokat a majdani képviselő-jelölteket, akikkel jól együtt tudok dolgozni a következő képviselő-testületben, olyan jelöltet kerestem az Ön körzetében, aki helyben lakik, akit ismernek, és aki szinte mindenkit ismer, aki egyetért velem abban, hogy a város beruházásait nem az aktuálisan kiírt pályázatok szerint kell indítani, hanem a város stratégiai érdekéhez igazítva. Szalai Noel építészmérnök, egy több mint 70 fős gyár vezetője. Személyében megtaláltam azt a műszaki szakembert, akinek a tanácsaira, tapasztalatára támaszkodni szeretnék. Szalai Noel az Ön körzetének esélyes képviselő-jelöltje.


5. Választókerület
Aradi vértanuk tere, Kispatak utca, Barcza utca, Kulcsár István utca, Bartusek puszta, Lenkey János utca, Báthori István utca Madách Imre utca, Boglárka utca, Marék József utca, Csémpuszta vasútállomás, Ó-Igmándi út, Deák Ferenc utca, Rüdiger sétány Dobó István utca, Sörös Pongrác utca. Domb utca, Száva utca 14-től folyamatos, Döme Károly utca, Térffy Gyula utca, Feszty Árpád utca, Tó utca, Fűzfa utca, Torma köz, Igmándi út 40-től páros oldal, Török Ignác utca, Igmándi út 43-tól páratlan oldal, Városmajor utca, Igmándi erőd, Zengő utca, Csokonai Vitéz Mihály utca, Lengyár telep, Klapka György út 30-40 páros oldal, Temető utca


 K.M.R.M. Egyesület