Dr. Konczer Erik
Komárom 4. vk

Tisztelt Hölgyem, Uram! Köszöntöm Önt!

1976-os születésem óta komáromi lakos vagyok. Életem első éveit ebben a körzetben töltöttem, a Tópart lakótelepen, később a Gábor Áron utcai tömbök egyikében laktam. Komáromi tanulmányaim után közgazdász majd jogász diplomát szereztem, 2004-től 2012-ig dolgoztam a Komáromi Ipari Parkban, előbb a Foxconnban, majd a Nokiában. Az Ipari Parkos létszámleépítés egyik elszenvedője lettem, most is Budapestre járok dolgozni, egy multinacionális cégnél dolgozom projektmenedzserként.

Nekünk. nekem Komárom a fontos – ez jól látszik a Selye János Kórházzal történteknél is: mi mindig kiálltunk a város érdekében kórházunk megmaradásáért, míg a jelenlegi vezetés fejlesztésnek hazudja több osztály, köztük a szülészet-nőgyógyászat és a gyermekgyógyászat megszüntetését, mert félnek szembeszegülni saját kormányukkal. A jelenlegi jobboldali városvezetés ellenzékben indokolatlanul akadályozta körzetünkben a Városháza környezetének megújítását. Nem tudni az okát annak sem, miért nem kezdtek az elmúlt kilenc évben semmit a Kresz-parkkal.
Fontosnak tartom városunk kulturális életének fellendítését, a civil élet erősítését. Színházi bérletesként is támogatom a határon túli magyar kultúrát. Imádom a sportokat, gyermekkorom óta kosárlabdázom. Korábbi képviselői mandátumom legnagyobb sikerének azt tartom, hogy a Mylan Komáromba hozta európai központját.

Sokat köszönhetek Komáromnak, mégis volt, mikor azon gondolkodtam, jobb lenne máshol. Olyan körülményeket, lehetőségeket kell teremteni, hogy senki ne gondolkozzon, elhagyja a várost, az országot. Ne skype-on lássák egymást a családtagok. Komáromban sétálva sok ismerőst arcot lássunk, a sok kis közösség egy egymásra figyelő, egymást meghallgató nagy közösség, egy igazi város legyen.

Miért Dr. Konczer Erik?
Miután felkérést és szabad kezet kaptam az engem támogató szervezetektől arra, hogy megkeressem azokat a majdani képviselő-jelölteket, akikkel jól együtt tudnék dolgozni a következő képviselő-testületben, olyan jelöltet kerestem az Ön körzetében, akit sokan ismernek, aki a véleményét nyíltan vállalja, aki egyetért velem abban, hogy a város bevétele nem szolgálhatja kevesek jólétét, hiszen az a komáromiak közös vagyona. Dr. Konczer Erik jogász-közgazdász, az ötlettől a megvalósításig a tanácsaira adhatok. Rá a következő városvezetésben, mint a város gazdálkodásáért felelős alpolgármesterként számítok. Dr. Konczer Erik az Ön körzetének esélyes képviselő-jelöltje.


4. Választókerület
Arany János utca 41-tól folyamatos, Mártírok útja 41-től páratlan oldal, Babits Mihály utca, Olt utca, Eötvös Lóránd utca, Sza¬bó Lőrinc utca, Fáy András utca, Szamos utca, Gábor Áron utca, Száva utca 2-11 folyamatos, Igmándi út 36-38/A páros oldal, Tópart lakótelep, Lehár Ferenc utca, Vág utca. Maros utca, Alapy Gáspár park, Poprád utca, Arany János utca l/A-39 folyamatos Szabadság tér, Mártírok útja 1-3 – 39 páratlan oldal


 K.M.R.M. Egyesület