Szántó József
Komárom 2. vk

Tisztelt Hölgyem ,Uram!
Köszöntöm Önt!

1964 ben Tatabányán láttam meg a napvilágot. Itt végeztem el iskoláimat és szereztem meg a tetőfedő-bádogos szakmát. Ezután költöztem Komáromba.
Nem vagyok vándormadár. A Szabó Autókozmetikában helyezkedtem el, és a megszűnéséig itt dolgoztam. Majd a D.D.D. KFT-nél találtam meg a számításomat ahol jelenleg is rágcsálóírtással foglalkozom.
Fontosnak tartom az emberek véleményét, meghallgatom és képviselem őket. A városban történt több rosszirányú lépés közel a legsajnálatosabb az, ami a Selye János Kórházzal történt. Kötelességemnek éreztem, hogy részt vegyek a kórházzal történtekkel kapcsolatos demonstráción – nem tudom miért tudta elfogadni a városvezetés, hogy a szülészet-nőgyógyászatot bezárják. Azon dolgozunk majd, hogy egyre több ellátás újra Komáromban történhessen meg.
Bosszantó, az elmúlt 9 évben mennyi adóssága lett a városnak Szőny felé! Mióta ígérik a Kossuth utca esővízelvezetésének megoldását és a járda teljes utca hossz kiépítését? Nem zavarja őket, hogy az óvodát csak gumicsizmában lehet megközelíteni ha egy nagyobb eső jön? Nézzük végre az emberek érdekeit, engedjük, hogy legyen beleszólásuk a döntésekbe! A sok kis család egy nagy, egymásra figyelő család legyen.

Ez Szőnyben még fontosabb! Hiszen Szőny, habár már Komárom része, megőrizte családias hangulatát. Ezt tovább kell őriznünk. Ahhoz, hogy hangunkat igazán hallatni tudjuk, szükséges, hogy újra legyen részönkormányzat és közmeghallgatás Szőnyben!
Közösen Önökkel egy ilyen, élhető várost szeretnék: az Önök támogatásával, terveivel, ötleteivel!

Miért Szántó József?
Miután felkérést és szabad kezet kaptam az engem támogató szervezetektől arra, hogy megkeressem azokat a majdani képviselő-jelölteket, akikkek jól együtt tudok dolgozni a következő képviselő-testületben, olyan jelöltet kerestem az Ön körzetében, aki úgy ismeri Szőnyt, illetve a várost, mint a tenyerét. Akit ismernek és aki szinte mindenkit ismer. Aki egyetért velem abban, hogy a Szőnyi Részönkormányzatot vissza kell állítani annak érdekében, hogy a szőnyiek kifejezhessék akaratukat a városrészt érintő kérdésekben. Szántó József minden emberrel szót ért. Fontos, hogy a képviselő-testülethez azok szava is eljusson, akik problémáját más nem hallja, meg se érti. Személyében megtaláltam az Ön körzetének esélyes képviselőjét, aki a képviselő-testületben a „nép hangja” lenne.


2. Választókerület
Béke sor Ősz utca, Boros Mihály utca, Páskomi dűlő, Gerlai dűlő, Puskaporosi út, Gravecz dűlő, Serfőző köz, Halastó utca, Széchenyi utca 1-77/A páratlan oldal, Hársfa utca, Széchenyi utca páros oldal, Hősök tere, Szőlők-alja utca, Ifjúság út, Tatai út, Kanyargós dűlő, Tavasz utca, Kis utca, Templom köz, Kossuth Lajos utca, Tél utca, Lőpor dűlő, Túróhegy utca, Nyár utca, Vásártér 1-16/A folyamatos Marcsaházi dűlő Virág utca 1-41 páratlan oldal, Öreghegy utca, Virág utca páros oldal, Ady Endre utca, Mocsai út, Bercsényi Miklós utca, Nádor utca, Berényi Erzsébet utca, Széchenyi utca 79-től páratlan oldal, Budai Nagy Antal utca, Szőnyi út, Egressy Béni utca, Vásártér 17-től folyamatos, Fok utca, Vasút utca, Galagonya utca, Virág utca 43-tól páratlan oldal, Gróf Zichy Miklós utca, Vörösmarty utca, Mezősor


 K.M.R.M. Egyesület